Kauneuskeskus Lauttasaaressa jo vuodesta 1999

– Olemme olemassa sinua varten

Meidän työmme laatu koostuu ystävällisestä palvelusta, osaamisesta ja sydämellään työhönsä suhtautuvista työntekijöistä. Rakkaus työhömme vaikuttaa myös koko paikan tunnelmaan. Ja sitä haluamme kaikin voimin vaalia.

Hairspot on perustettu 1.3.1999, samana vuonna kuin Salatut elämät alkoi televisiossa. Olemme  nuorekas mutta ammattitaitoinen kauneuskeskus, joka on paljon mukana paikallisissa tempauksissa, esimerkiksi Lauttasaari-päivässä. Asiakkaamme ovatkin pääasiassa Lauttasaaresta ja Espoosta, mutta meille tullaan usein muualtakin.

Hyvä henkilökunta ja tiimihenki on meille tärkeää. Tiimimme on sitoutunut koulutuksiin, ja olemme kaikki aktiivisia oppimaan. Siksi käymme paljon messuilla ulkomailla oppimassa uutta ja seuraamassa, mitä trendejä on alallamme menossa. Osallistumme monenlaisiin koulutuksiin ja muotikursseille, mutta kouluttajat käyvät myös meillä kertomassa esimerkiksi uusista tuotteista.

Olemme olemassa sinua varten

Asiakkaamme kyselevät paljon, ja on parasta palvelua, että neuvomme ja pidämme heidät ajan tasalla. Kehitämme palveluvalikoimaamme asiakkaiden tarpeen mukaan. Siksi haluamme kuunnella ja olla avoimia uudelle.


”Sanotaan, että Hairspotin tunnelma on ihan omanlaisensa. Asiakkailta saadussa palautteessa kuuluu välitön tunnelma, hyvä asiakaspalvelu, rentous ja hauskuus.”

Haluamme myös olla joustavia. Kerrankin eräs asiakas tuli vahingossa vääränä päivänä ja oli valmistautumassa illaksi oopperaan. Hoidimme homman: permanentin, värjäyksen ja kaiken muun ja teimme sen yhdessä.

Asiakas on meille aina tärkein ja siksi joustamme ja panostamme palveluun. Käyntien yhteydessä myös tarjoamme kahvia ja teetä tai vaikkapa suklaakakkua. Ja lapset saavat aina tarran!