Hairspotin tiimi

– me täydennämme toisiamme

Ilman osaavaa ja sitoutunutta henkilökuntaa meitä ei olisi. Hairspotin tytöt tekevät työtään sydämellään ja se näkyy. Olemme tehneet yhdessä töitä pitkään, osa perustamisesta lähtien.

Me täydennämme hyvin toisiamme – sekä osaamiseltamme että ihmisinä. Kaikki ovat erilaisia persoonia, avoimia, välittömiä ja innostuvat uusista asioista. Ja koska olemme moniosaajia, yhtä asiakasta voi usein palvella sama henkilö sekä hius- että hoitolapuolella.

Tämä työ onkin usein yhdessä tekemistä ja koko tiimin yhteistyötä. Mietimme esimerkiksi yhdessä, mitä tuotteita ja tarvikkeita otamme käyttöön.

Meidän työntekijämme myös osaavat kyseenalaistaa, kun jotain uutta tulee eteen. Edustajat ovatkin joskus kovilla, kun tenttaamme asioita ja haluamme tietää lisää. Se on tinkimättömyyttä ja sitä, että oma ammattitaito halutaan pitää korkealla.

Todella tärkeää työssämme on, että olemme ajan tasalla. Seuraamme muotia ja käymme aktiivisesti koulutuksissa. Siihen olemme kaikki sitoutuneet.

Hairspotissa on hyvä meininki. Eräs miesasiakas sanoikin, että hän tuli meille uudestaan, kun täällä oli niin hyvät jutut.

Hairspot_Outi_Tarri_2021

Outi Tarri

Outi valmistui diplomikosmetologiksi vuonna 1987 ja parturi-kampaajaksi 1991. Hän on ollut Helsingin Hiusyrittäjien toiminnassa vuodesta 2000 ja hiusyrittäjien sopimusyrittäjälautakunnassa vuodesta 2006. Hiuspomo-johtajuuskoulutuksen Outi kävi vuosina 2004-2005. Lauttasaaren yrittäjien (nyk. Lounais-Helsinki) hallituksessa Outi on ollut tapahtumavastaavana vuodesta 2016. SHAY 2023-

Nauravaisella ja ripeällä Outilla on tekemisen meininkiä ja hoitavat kädet. Hän on moniosaaja, jolta kaikki hoituu.
”Ole läsnä, naura paljon ja säilytä lapsen uteliaisuus.”

hairspot_johanna_uotila

Johanna Uotila

Johanna valmistui parturi-kampaajaksi vuonna 1995 ja suoritti Hiuspomo-johtajuuskoulutuksen 2008-2009. Asiakaspalvelusta pitävä Johanna harrastaa kuntonyrkkeilyä.

”Anna unelmiesi olla aina suurempia kuin pelkojesi.”

hairspot_minea

Minea Hymylä

Minea valmistui parturi-kampaajaksi vuonna 2013 ja kosmetologiksi 2014. Hän aloitti Hairspotissa 2014 ja jatkaa sopimusyrittäjänä vuoden 2020 alusta. Vahvuutena ovat jalkahoidot ja meikit, asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu ja hoivaavat kädet. Minean vahvuuksia on myös lasten kanssa oleminen, joten lasten hiusten leikkaukset sujuvat hienosti.

”Puhu itsellesi kuin puhuisit parhaalle ystävällesi.”

hairspot_maija

Maija Tapio

Kosmetologi, lähihoitaja ja 12/2019 valmistunut parturi-kampaaja. Maija on reipas, omatoiminen ja hyvä asiakaspalvelija, joka tekee työnsä rauhallisesti ja pedantin tarkasti. Tärkeää Maijalle on halu kehittyä.

”Menneisyys on oppitunti, nykyhetki lahja, tulevaisuus jatkaa.”

Jenna Ojalehto

2018 valmistunut parturi-kampaaja Jenna on rempseä, tarkka työssään, tykkää kouluttautua ja rakastaa erilaisia muutoksia.

"Kaikkea oppii tekemällä ja jokainen päivä on mahdollisuus!"


Hairspot – Kauneuskeskus Lauttasaaressa
Lauttasaarentie 12 | Puhelin (09) 6212 535
Avoinna: ma-pe 9-18, la 9-14 tai sopimuksen mukaan
© Copyright – HairSpot 2023


Website by anttonen.biz