Parturi-kampaamo

– me rakastamme työtämme ja se näkyy

Meiltä saat kampaukset arkeen ja juhlaan, meikkiä unohtamatta. Palveluihimme kuuluvat kaikki hiuspalvelut eli leikkaukset, värjäykset, permanentit, hiusten pidennykset sekä esimerkiksi ripsien ja kulmien värjäykset – ja tietysti myös amerikkalainen parranajo. Tule tutustumaan!

Haluamme korostaa sinun persoonallisuuttasi. Otamme huomioon kasvojen muodon ja luuston rakenteen, ihonvärin, sinun tyylisi ja persoonasi sekä vaikkapa harrastusten aiheuttamat vaatimukset. Me kerromme sinulle myös ideoita, miten muutat päivälookin iltaan vaivatta.

Varaa aika netissä tai ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää. Meillä voit esimerkiksi viettää rentouttavan luxus-hetken lauttasaarelaisen päänhieronnan parissa. Hinnaston näet tästä »

 

Pidä meillä synttärit tai polttarit

Meillä on hyvät tilat ja palvelut monenlaisten asiakastilaisuuksien järjestämiseen, sekä naisille että miehille. Järjestämme tilaisuuksia kaveri- ja työporukoille, oli sitten kyseessä illanvietto, synttärit, polttarit tai muu juhla. Meillä pidetään myös kampaus- ja meikkiopastusiltoja. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä hieno ja mieleen jäävä kokonaisuus.

Hiustenleikkaukset

Hiuspohjasi ja hiustesi mukaan myös hoitopesu hieronnalla ennen leikkausta.

Kampaukset

Arkeen ja juhlaan kampaukset ja letitykset – tietysti myös hääkampaukset.

Väri- ja rakennekäsittelyt

Suoraväri, kevytväri, kestoväri, glossing, raidat – näillä saat vaihtelua elämään. Rakennekäsittelyllä saat tukea, kohotusta, taipuisuutta ja vaikka surffitukkaa.

Amerikkalainen parranajo

Ihon lämmitys lämpimillä pyyhkeillä, ylellinen partavaahto, parranajo veitsellä sekä rentouttava ja rauhoittava hieronta.

Hiustenpidennykset

Aidolla Great Lenghts -tekniikalla pidennys, tuuhennus tai helpotus esimerkiksi otsatukan kasvattamiseen.

Lauttasaarelainen päänhieronta

Anna itsellesi hetki luxusta Lauttasaarelaisella päänhieronnalla, jonka voit yhdistää esimerkiksi hiusten leikkauksen yhteyteen. Hoidossa käsitellään yläselkä, käsivarret, niska, päänahka, korvalehdet ja osittain kasvot.

Parturi-kampaamon palveluhinnasto

Huom. Kun tulet meille ensimmäistä kertaa väri-leikkaus-käsittelyyn, varaathan myös konsultointiajan, jotta voimme keskustella rauhassa toiveistasi. Mikäli edessä on iso värimuutos (esim. mustasta vaaleaksi), toivomme sinun mieluummin soittavan ajanvarauksesta.

Leikkaus 44 € / 51 € / 73 €
Muotoonkuivatus 32 €
Koneleikkaus / osaleikkaus 28 €
Lapset (alle 7 v.) 38 €
Leikkaus – parta 63 €
Otsatukan leikkaus 18 €
Hoitopesu 12 €
Intensiivihoito 26 €
Reborn tehohoito 42 €
Lauttasaarelainen päänhieronta 42 €
Hengähdystauko (Lauttasaarelainen + kosteushanskat) 59 €
Hemmottelua käsille (kuorinta + kosteushanskat) 18 €
Kampaus 66–94 €
Pikakampaus max. 30 min. (letti tai raudalla taivuttelua, ei sisällä pesua) 42 €
Hääkampaus Alk. 94 € + tuntiveloitus
Koristelu 4 € /kpl
Lisäke 7 €
Tyviväri (max 2cm, ei raidat/taitto) 77 €
Väri / Raidat 86 € / 96 € / 107 €
Lisäväri
Halutessasi hiuksiisi useampaa hiusväriä, voit nyt valita ajanvarauksessa lisävärin lisäpalvelut-osiosta. Kun varaat itsellesi värjäys aikaa, ilmoita hiustesi pituus mieluummin yli kuin alle, että ehditään varmasti toteuttamaan haluamasi palvelu varaamasi ajan puitteissa. Esimerkiksi jos sinulla on lyhyet ja paksut hiukset, varaa aika mieluummin keskipitkien hiusten mukaan, kiitos!
 40 €
Glossing / Men reshade / NewBlond 40 € / 55 € / 65 €
Kristallikirkastus 40 € / 55 € / 65 €
Pastellivärjäys tai värjäys tummasta vaaleaksi (Tee aikavaraus puhelimitse tai tule käymään, sillä työssä tarvitaan ehkä värinpoistoa pohjalle. Näin voimme sopia tarkemman ajan ja hinnan.
Permanentti 95 €
Osapermanentti 86 €
Erikoispermanentti Tuntiveloitus
Great Legths -hiustenpidennys (Tee aikavaraus vain puhelimitse ja varaa konsultaatioaika, jossa katsomme sinulle sopivan värin, pituuden ja osioiden määrän.) Hintaveloitus osioiden/ määrän mukaan

Lyhyet hiukset: hiukset ovat korvalehden nipukkaan asti Puolipitkät hiukset: korkeintaan olkapäille ulottuvat hiukset Pitkät hiukset: yli olkapäiden olevat hiukset Pitkien hiusten lisä 30 %. Tuntiveloitus 75,00 € Hiustenpidennys / tuuhennus veloitetaan osioiden ja määrän mukaan. Hinnoittelu perustuu käytettyyn aikaan, tuotteisiin ja työn ammatilliseen vaativuuteen. Hinnat sisältävät alv. 24 %. Peruthan aikasi vähintään vuorokautta aiemmin. Muussa tapauksessa veloitamme palvelun hinnasta 50 %.
Tyviväri enintään 2 cm. (ei raid./vaalennus/taitto)
Palvelun ohessa tarjoamme juotavaa.
Tyytyväisyystakuu; Ilmoitathan viikon sisään ellet ole tyytyväinen lopputulokseen.